Welkom

Individueel aanbod

Individuele begeleiding

Zijnsgeoriënteerde begeleiding is voor iedereen die vraagstukken en essentiële thema's wil bekijken vanuit een ruime, open en liefdevolle leerruimte. Het is een persoonlijke ontdekkingsreis waarin jouw behoefte aan verandering en ontwikkeling richting geeft aan de begeleiding.

Zijnsoriëntatie kent verschillende werkvormen waarbij het rusten in de natuurlijke aard van je geest het uitgangspunt is. Middels bewustzijnstraining en dieptepsychologische begeleiding krijg je inzicht in jouw psychologische ontwikkeling en de ontstane patronen. Zijnsgeoriënteerde werkvormen maken het mogelijk om losser en vrijer te van je patronen en gewoontes te komen en vanuit een nieuw perspectief te ontdekken hoe je je leven vorm wilt geven. Tevens besteden we aandacht aan de integratie van nieuwe inzichten en vaardigheden in je leven. Dit ondersteunt je om je leven op een voor jouw passende manier vorm te geven in relaties, werk, maatschappelijke betrokkenheid, etc.

De reden dat je individuele begeleiding overweegt kan voor iedereen verschillend zijn. Hieronder beschrijf ik een aantal aanleidingen voor Zijnsgeoriënteerde begeleiding:

Als je geïnteresseerd bent in individuele begeleiding dan kun je contact met me opnemen en plannen we een intakegesprek in. Je zal een vragenlijst ontvangen wat de leidraad zal zijn voor deze afspraak. We zullen je wensen en behoeften vertalen naar doelen die tot vorm gaan komen in de individuele sessies.

De kosten voor een individuele sessie bedraagt 97,50 euro en voor minima 85 euro. In de avond geldt een toeslag van 10 euro per sessie.