Welkom

Eefje

Ik houd van de schoonheid, helderheid en veelzijdigheid van de Zijnsgeoriënteerde visie.
Het leert me de kunst van leven in vrijheid én verbondenheid en het toont me mijn natuurlijke aard. Het geeft me 'Zicht op Zijn'.

over-eef Rond mijn twintigste levensjaar raakte ik geïnteresseerd in meditatie, emotioneel lichaamswerk en het Boeddhisme. Ik heb kennisgemaakt met verschillende stromingen en kwam in aanraking met Zijnsoriëntatie. Inmiddels is het mijn manier van leven geworden en ben ik voor het achtste jaar verbonden aan de School voor Zijnsoriëntatie.

De leraren die ik heb ontmoet ben ik erg dankbaar voor hun wijsheid, liefde en inspiratie waarin mijn persoonlijke – en vakkundige ontwikkeling plaats heeft kunnen vinden en nog steeds plaatsvindt.

Naast mijn Zijnsgeoriënteerde werkzaamheden ben ik werkzaam als therapeut. Oorspronkelijk ben ik opgeleid als Psychosociaal therapeut waarna ik meerdere specialismen heb ontwikkeld waaronder cognitieve gedragstherapie en het behandelen van verslavingsgerelateerde problematiek (voor meer informatie zie praktijk EeV).

Mijn praktijk 'Zicht op Zijn' is gevestigd in Hilversum en Almere en is een leer- en oefenruimte voor een ieder die geïnteresseerd is in bewustzijnswerk. Voel je vrij om contact op te nemen als je vragen hebt.